WakeUP project

10/06/2008

1 Syawal bersama HanG LekiR

salam lebaran semua


d bulan syawal ini lekir nk mintak seribu keampunan dan kemaafan dari semua (rakan2 yang mengenali lekir, blogger2 serta semua yang pernah masuk ke dalam ruangan street of my life ini) diatas semua kesalahan atau kesilapan kata-kata/perlakuan/post/entry/comment lekir yang mungkin menguris hati dan perasaan korang semua.

0-0 k...


::. on the way sembahyang raya ::.



~Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin dr lekir sekeluarga(tiada dlm gambar-keluarga yong-raya d rawang, keluarga abg ngah-raya d kelang, keluarga kak lang-raya d segari, keluarga kak tam-raya d pahang, keluarga kak cik-raya d sabak bernam and abg andak yg tgh ambik gambar ni)~



::. gambar keluarga lagi (lekir jd cameraman)::.


koleksi gambar2 lain d 1 Syawal
::. family kak co ::.

::. family kak teh ::.

::.family kak uda::.

::. anak2 buah (8 drpd 21 anak2 buah lekir) ::.

::.family kak andak::.::. winner-aisyah sweet pose ::.::. runner up-anis sweet pose (nk wet raye..) ::.
::. lagi2 posing ::.::. 1st house we all 'beraya' (pak lang house's at manjoi,ipoh) ::.::. anak2 dara berposing malu2 ::. ::. second house-Chek house's kat ayer tawar ::.::. opah cu house's d pasir panjang, perak ::.::. irfan with his dedi's ::.
::. irfan mother's is with me ::.
::. lekir yg single mencari pasangan::.

nota buku 555- semua pic2 tidak di edit langsung menggunakan sebarang solfwares ataupun hardwares, semua original-original belaka dr camera handpon sony ericsson k530i lekir...
yg benar hang lekir

3 comments:

d ! l l @ said...

eyh..eyh...
henpOn kte sma... hihihi

selamat hari raya jugeeee....

Ryehanna said...

aikkk???
camne baju raya leh same warne ni???
ekekeke...

HanG LeKiR said...

lekir 2 dilla~same ker??? sehati sejiwa kot.dah le kat umah tu handpon dah same ngan kak teh, pastu same ngan awak pulak...sebab ape ekk?

lekir 2 rehana~ same...same...same... awat pilih kaler biru jugak???tadi dah le hp same ngan dilla pastu baju raye same caler ngan ko plak.... ade jodoh kot ni manje...