WakeUP project

12/01/2009

korban D korban

salam kepada semua pembaca dan penyinggah blog in..
pertama sekali lekir nk mengucapkan selamat menyambut hari Raya Aidiladha...

Sory byk2 sebab lame dah xupdate blog ni.
almaklumla kesebokkan membelenggu diri ini.
So Terpaksala lekir biar je sawang dan sesawang bersarang dengan jayanya disini...

klu ade sape2 antara korang yang xpernah tengok upacara mengorbankan lembu semasa Hari Raya Korban, Silalah menonton vedio lembu kene sembelih di bawah ni ya...

video

actually video sembelih lembu berlaku kat belakang sebelah ladang lembu yang berada xjauh dari belakang sekolah menengah batu sepuluh lekir (sekolah lekir mase tingkatan 1,2 and 3).


tahun tahun depan korang punyer turn plak kay..
klu xsanggup tgk tekan ALT+F4 yer..

Photo_photo kat bawah ni ade sesi lapah melapah, semua ni wat kat rumah lekir je time raya kedua tu...ade la wat kenduri kit time tgh hari tu...


gantung bang, jgn xgantung...

ni deorang ngah bungkus 1kilo/plastik bag utk diagih-agihkan ::kulit kepala pun kene lapah gak...hensem x lembu ni??


_kay bye-bye semua_