WakeUP project

9/24/2008

melantak d borahan seafood


salam semua....

pada 23 ramadhan kali ini buat pertama kalinya hang lekir dapat berbuka diluar bersama housemate2 lekir. selalunyer lekir ni berbuka d umah bersama juadah tapau dari bazar kalau xpon berbuka d counter cashier kat parkson.
actually hari ini lekir koje pagi and balik kul 6ptg... so disebabkan itulah bdk2 umah lekir dah planning buke kat luar....korang nk tau lokasi katne kitaorang berbuke tahap gaban arini??? jom tengok pic2 kat bawah ni..



~on the way g sane~


[jom p buke pose jom..nak numpang teksi wani x??]





~lokasi kejadian ngeri ini berlaku~



[sampai pon kedestinasi yang bakal dijadikan medan berbuka puase kitaorang...klu korang nk tau tempat inilah yang selalu kita orang makan malam sebelom bulan puase ni...lokasinyer adalah d taman bayan yer kawan2(tolong promote lg borahan)...steadylah]

~pelantak-pelantak yang menyertai aski ngeri ini~


(jgn teruskan kalau anda takut)actuall gambau-gambau ni di ambil mase kitaorang baru sampai d borahan seafood and korang jangan riso time ni kita orang ngah pikir mende ape yang nak dijadikan mangsa santapan kita orang sat lagi. by d way lupe plak nk bagi tau yang sebenarnye ade seorang ahli umah kitaorang xjoin iaitu Abg Amer coz dia dalam perjalanan ke kampungnyer. just only 5 orang(wani,riyad,nizam,zul and i) jer yang join this event.bdk2 umah sg putat pon xjoin jugak....

oder2 jangan xoder!!!

tunggu makanan and tunngu masuk waktu....xsabar menanti..
masa yang dinanti nantiakn telahpon tiba...ape lagi tunggu jom settlekan..

jom berbuke...banyak tu nk kene makan...korang nk tolong makan tak?

abis sudah

LAST RESULT OF THE PROJECT
ini le kertas oder kitaorang yang sengaja diambil utk dijadikan kenang-kenangan berbuke d borahan...giler banyak betul makan...yang warne merah tu harge2 bg makanan yg kitaorang order...overall total actually rm70.00 and dapat discoun rm2.00 so it just rm68.00 aje la...


::bergambar selepas kenyang::
Alhamdulillah selesai puase yang ke 23...7 to go now

next activiti is futsal at sport planet at 11.00pm.let burn the calory back.
next post will be about the 2nd futsal game on this ramadhan.
wait ya!!


hang lekir

8 comments:

ZARA said...

walau...
seafood tu...
nak gak skit wei...

sHe pHa said...

makan tak ajak.
ckp jiran.hu3

aShaBuLz said...

gila la....pose bukan menahan nafsu ka? buka puasa nafsu pon bukak ek? hihihihihi...apapun ko kena salahkan member2 umah ko yg ada perut..hihi

HanG LeKiR said...

lekir to zara~sila-sila...kat borahan banyak lg...nk order jer..

lekir to she pha~sory yer jiranku she pha...actually lekir p nk ajak berbuke same...tapi xsempat la... pas jer balik koje lekir terus gerak ngan bdk2 umah nie...len2 kali yer...

HanG LeKiR said...

lekir to ashabulz~yg ade perut? ko cakap pasal wani ekk? xbaik woo pika bulan2 pose kutuk member sendiri...ko pose ke tak ni???

aShaBuLz said...

hahaha...ak pose wooo...eh ak x cakap mana2 nama...hahaha, ko yg memandai bubuh nama wani...nnt ak gtau dia...kui3...

Ryehanna said...

amboi sedapnye makan!
makan ke melantak nih...hihihi

sHe pHa said...

pose dh nk abes.
wuwuwu.
huhuhu~