WakeUP project

11/21/2008

bakal bersara jadi penanam anggur

salam semua...
actually semasa posting ni di tulis lekir kat umah ayai (x BMFArian), cip (juga x BMFArian), and mizi (bdk uia-boleh kate mbr baru lekir arr)...pas magrib tadi lekir, ayai dan mizi (cip xde coz die kat sabah ngah koje) kuar g alam central teman ayai cari dvd kosong...
berbalik kepada tajuk posting ni.....
setelah 2 minggu jadi pengangur...
pada hari isnin ini (24-11-2008) maka dengan ini bersaralah lekir dari menanam pokok anggur... dh start koje kat cycleworld la plak....
walaupun lekir g interview untuk jawatan lain tapi dapat plak jawatan lain...
daripada mengangur lebih baik kerje kan???
so lekir terima ajer jawatan sale engineer (gaji pon leh tahan la jugak utk fresh graduate yang belom graduate cam lekir ni) yang di tawarkan oleh company tu....
and untuk pengetahuan kawan2 yang berminat nk jadi arkitek...
company yang bakal lekir masuk ni ade 1 kekosongan untuk jawatan tu....
so leh la try yer klu berminat... p kat website ni;
tu aje la yang lekir nk tulis dalam posting kali ini...
sekian

4 comments:

[ LADYKiKi] said...

ni mesti geng amer ni kan..ahhaha kazen encemku tuw

HanG LeKiR said...

hak2 ni klu amer bace komen ni compom kembang jubo die dia tu and xkene masalah senggugut dah....
btw memang xcoursemate and xhousemate ngan abg amir tu...
xsangke amir ni de kazen cun ni yg nk ngorat ni..hak3

aShaBuLz said...

feewit!!! sales engineer...gila la farok!! hoho

HanG LeKiR said...

pe nk banggekan...aku bkn cam bdk2 len yg dok company besau2 cam intel, sony, wd, shimano dll arr...
just dapat koje ni ak dah bersyukur sgt2 dah ni...2minggu jer tnm anggur...mmg xsempat nk berbuah..hak3