WakeUP project

11/29/2008

1st week aku berkerja...

salam...

cam posting sebelom ni gak,lekir dok kat umah ayai mengupdate blog ni...
btw lekir baru jer pas layan citer prison break s4e12....pastu citer bleach 196 and sat lagi nak layan heroes s3e11 plak....almaklum kat umah xde tenet nak download citer-citer fav ni.
so terpakse la mintak jase baik engineer ayai untuk tengok citer-citer yang dah siap dia download 3-4hari yang lepas....

dah seminggu lekir koje kat cycleworld...actually xberape pandai nk citer pasal keje2 lekir lagi...
sbb blom ade keje pon sepanjang seminggu dok kat kilang tu...macam minggu orentasi jer la seminggu ni...sepanjang seminggu lekir dok kat office jer...bukak tenet... masuk lawat blog (nk update xberani) coz org baru mane leh nk wat hal kan?

mostly lekir banyak study ttg product2 yang company ni wat la...and nak mengingat name2 bos2 and worker2 kat sane....

tu aje la yang lekir leh kongsi wat mase ni...nak letak gambo terlupe plak bawak cable tipon.
so len2 kali ajela lekir antau posting ekk..

sekian.wassalam

1 comment:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gossip girl layan x?