WakeUP project

8/29/2008

UTeM...Parkson...Merdeka... Puasa dan Raya

Dalam kita bakal menempuh banyak tarikh-tarikh penting selepas ini, terasa tangan ini ingin memicit button-button keybord bagi menyampaikan ucapan dari lubuk hati diriku untuk rakan-rakan blogger semua.Untuk diriku disini plak cabaran belajar sambil berkerja dan berpuasa pula bakal ditempuhi buat kali pertama dalam hidupku.Di kesempatan ini aku nak mintak ampun dan maaf kalau ade salah dan silap. Selamat menyambut hari merdeka dan selamat menyambut bulan Ramadan yang penuh keberkatan.Marilah kita menambah amal-amal soleh bagi bekalan di akhirat nanti.

Bagi diriku pula ketika ini merupakan titik permuaan bagi kebusyan tahap dewa bakal melanda.
Nak tahu sebab-sebabnya??? sila baca kronologi dibawah

1- Pada tarikh 26/08 yang lalu merupakan tarikh aku bermula menjadi pekerja separuh masa di Parkson.Dengan ini secara automatiknya status aku sebagai student UTeM sepenuh masa sebelum ini menjadi student setengah masa sahaja.

2-Esok pagi (30/08) aku kene ambik midterm test untuk subjuck Automation Industry. oleh hal demikian aku telah memontengkan diri sebagai pekerja pakson (kalau ikutkan aku kene masuk keje 5pm-10pm) demi untuk study.....konon-konon study la.

3-Pas abis test pagi esok aku akan menyambut malam 31/08 (Merdeka!!!merdeka!!!merdeka) nak lepak kat mane sambut merdeka ni???
amirul, nizam, riyard, zul & wani (budak-budak umah sewa merangkap BMFArian second batch) ade pape plaining x???

4-Selamat datang Bulan Mulia.(01/09)jom ramai-ramai kite g Terawih!!! Wah3x nampaknya aku akan berkerja sambil berpuasa plak kali ini...

5-Satu lagi subject yang aku ambik sem ini plak ade test pada (03/09).

6-tarikh 05/09???ape yang penting yer???ntah la....xpenting pon xyah korang susah-susah fikir

Selepas sebulan berpuasa kita akan meraikan hari kemenangan umat islam.
Selamat Hari Raya semua rakan-rakan blogger!!!

diatas perminatan seorang rakan blogger so dtg la no7

7-tarikh 15/09-birthday cik "farynnathewarriorprincess" nanti same2 kite wish kat die ek.nak tengok blog dia???jom..(http://farynna.blogspot.com/)

Hang LekiR

4 comments:

_neo_ said...

amboi keje pakson yer..mesti dapat diskaun lebey!

farynnathewarriorprincess said...

Tambah la lagi 1 tarikh..
15/9... bedday kite! :p

HanG LeKiR said...

neo~lebih 20% jer dapat...klu neo nk discoun 20% tu cakap nak wat staf purcase pastu bagi id sy ni 02572

P/s~tetap akan bayar harga sama sblm discoun yg 20% sebab 20% tu akan ditambah pd gaji bulan depan ...

farynn~15/9 ekk??okey akan ditambah nanti...jgn lupe wish kat sy 5/9 dulu yer..

farynnathewarriorprincess said...

ye lah en lekir.. ehek! trimas ye... :P