WakeUP project

8/12/2008

2nD DaY di DuNia BLoG

Oleh kerana di hari ini aku xde kelas.....
So leh lah kirenye menambah sesuatu di blog baruku ini......
Terlebih dahulu nk ucapkan terima kasih bebanyak kat mbr2 bloggers semua yg melawat dan memberikan cadangan yg begitu bernas sekali tentang dunia blog.
kepada zarin, shah, ryhana,and amirul tq bebanyak coz bg info ttg camne nk bg blog cantik....
than,
for this 2nd day kat dunia blog
aku serba sedikit dahpon belajar tentang sesuatu yang baru tentang camne nak cantikkan blog...
xde la lepak2 kat umah asyik main fifa08 ngan riyad,nizam,wani and amirul.
walaupun kite selalu main fifa08 tapi still liga2 yg kite create tu xabis abis...
bile la nak abiskan ekk???
for esok ade asiggnment industrial automation.
so..
xleh la nak taip pepanjang sangat
(sebenarnyer xde idea dah..)
lastly..
for all my bloggers friends.
thanx alot coz sapoting me in this blogging world....
wish all d best 4 u all..
keep in touch
HanG lekIR
(~_+)

3 comments:

ALyA WoNdErS said...

Ehem2..
Tumpang lalu :)

HanG LeKiR said...

bayar tol plz..jgn lalu jer

Ryehanna said...
This comment has been removed by the author.