WakeUP project

8/12/2008

HeLLo 2 aLL

dikala diriku tgh kebosanan.....
tetiba suatu angin sepoi2 bahase telah memanggil diriku....
panggilan itu mengarahkan tanganku untuk membina blog ini.....
than.....

terhasillah blog ini ditarikh 12 august 2008...
pada jam laptopku tertulis waktu 1.26 am...

sesiape yg dh terer bab2 wat blog2 ni....
leh la kiranya sumbangkan
idea or
pendapat or
cadangan or
pape lagi lah yg bernas
and separa bernas utk diriku ini.....

sekian terima kasih...

yang benar...

HanG Lekir

4 comments:

Ryehanna said...

Hello back!
nih nak bagi link2 yang boleh mencantikkan blog...

of course ler Blog menjerit or http://blogmenjerit.com

lagi, leh pg jalan2 cari pasal kat blog CHokilala [http://chokilala.com]

welcome to blogging!!

HanG LeKiR said...

dah cari pasal dah ngan choki tu....
apasal korangnyer blog2 gempak2 sgt....
pas ni ajo i tau...

ALyA WoNdErS said...

Nieh ada lagi website yang boleh membantu mencantikkan blog:.

www.pyzam.com (layouts)
www.glitter-graphics.com (macam2 ada)
www.dolliecrave.com (mcm2 jgak :D)

ermm ada siket jer.. harap2 membantu .. and nak2 letak muzik ker?? boleh buat free kat www.myflashfetish.com tapi kena sign up dulu .. hehe ..

Semoga Sukses Bro,
seasonywonders.blogspot.com
ngehngeh ..

Anonymous said...

more nice blog layouts (manyak gler smpai 5 jam baru jumpe yg besh haha):

blogskins.com