WakeUP project

9/24/2008

storymory on 22 sept 08

salam semua....

lekir nk mulakan posting kali ini dengan meminta maaf coz dah agak lame jugak lekir x antar posting kat SOML(street of my life) ni. actually sebenarnye minggu ni lekir agak sebuk sikit dengan study and my prime time kat parkson tu...

Pada sebelah pagi isnin semalam kira-kira 8.30am, hang lekir ade lab test (about PLC programming)..base on my lecturer say may PLC program look like a LAMPU HARI RAYA coz asyik berkelip-kelip jer...hahaha maybe mood nk raya, so... wat lab test pon ntah ape-ape ntah.sepatutnye 4 bijik lampu menyala ikut sequence and tutup pas 10saat, tapi lekir punyer result last menyala ikut sequence tapi xpadam-padam....tu la sebab lecturer lekir cakap mcm lampu raye tu.

for next class (2-4.00pm) hang lekir tersengaja ponteng coz xde teman nk g kelas. selalunye lekir ade kawan yang bernama zul @ bosingwa yg selalu g kelas petang tu.oleh kerana dia xmai coz balik kg so hang lekir pon ponteng le jugak...huhuhu

then at 5.30pm lekir g keje partime as a cashier at parkson melaka mall until 10.30pm...at parkson today xde yang intereting pon just duduk2 lepak2 sambil borak2 ngan alfarid kat counter babies tunggu customer bayar...

~detik 12.00 malam 23sept~
lepas abis koje lekir rest ajela kat umah and teringat sesuatu tentang birthday kawan hang lekir yang lekir kenal kat utem ni sejak tahun pertama minggu pertama yang bernama Rosfatima @ rosy. Kawan lekir yang name rosy ni dah ade degree coz die dah konvo mase bulan 8 aritu tapi still lg dok kat utem sebab tamakkan ilmu( sambung master)...EPI BESTDAY for ROSY...pas jer aku sent msg terus dia call..actually bdk ni nk gayut ngan pakwe die tapi oleh kerana pakwe die koje malam so terpakse la aku layan die borak2.mtg2 time besday ko dpt call free tipon aje semua orang ekk....papepon semoga panjang umur and murah rezeki ye cik rosy kite.


1 comment:

ZARA said...

Wooohooo....

Dah lama Lekir tak post something LOL...

Selamat Hari Raya...
jangan penat2 sanagt tau?