WakeUP project

9/14/2008

~game yang xdapat tengok~

semalam ade game liverpool vs manchester united and boleh cakap game yang ditunggu-tunggu oleh kedua-dua fans liverpool dan man u.(hang lekir xsokong dua-dua team ni tapi team man u lagi hang lekir xsokong)

oleh kerana hang lekir keje kat parkson so xdapat la tengok game yang berlangsung 8.45pm waktu malaysia..

so bagi sape2 yang same macam hang lekir x tengok game semalam boleh la tengok 3 bijik goal yang hang lekir dah uploadkan kat bawah ni.

ni goal 1st....

ni goal 2nd...

last goal and the winning goal for liverpool.

for man u fans i feel so sory your team loss the game and for liverpool fans congratulation because your team win the game.

for game man city vs chelsea hang lekir tengok kat subaidah mitc bukan subaidah hang tuah mall(for u all infomation subaidah ni kedai mamak yg jadi port kaki-kaki bola mengkritik game yang ditayangkan) bersame-same riyad,amer dan wani...final result~chelsea win the macth.

7 comments:

Mohd Kamal said...

hehe baru ada akai man u..!! peminat setia arsenal

HanG LeKiR said...
This comment has been removed by the author.
HanG LeKiR said...

thn ni cam chelsea punye tahun jer...
kamal hang dah vote kat poll yg lekir wat tu ke?
vote jgn x vote.

farynnathewarriorprincess said...

lalala... me tetap setia dgn chelsea... =)

HanG LeKiR said...

chelsea jugak yer org perak sorang ni. selamat hari lahir farynna...

g.3.3 said...

ishh..:antukpaler: wat la entry len cik abg oi...asik bola je...nie la lelaki..:mukaxsukabola:

HanG LeKiR said...

g.3.3~ni baru 1st time wat posting bola...awat emmo sgt dgn posting bola ni??? penyokong mu ke?