WakeUP project

1/02/2009

going to serdang hospital

salam semua.
nampaknyer saya lekir mulakan posting untuk 2009 ni dengan cerita yang tidak seberape menyeronokkan... actually semalam lekir telah ke hospital serdang untuk melawat akak lekir...
mesti korang semua nak tahu kenape kan???
actually akak lekir keguguran...that why la dia terpaksa menyambut tahun baru kat hospital...
klu korang nk tau akak lekir yang sorang ni dah macam2 hospital die dah masuk...
sejak zaman dia bujang sampai dah kawin asyik dok masuk hospital aje....
lekir betul2 kesian kat akak lekir yang ini...
banyak duit dia bagi kat hospital aje.kan bagus klu duit2 tu bagi kat lekir aje...
sambil2 dihospital serdang tu sempat jugak lekir menggeshot beberapa photo...
:: menuju ke wad 6B ::
:: tengok kat no 20 tu ade name pesakit and G (G tu untuk gugur) ::



hopefully my sister akan segera sembuh dah dapat memulakan tahun 2009 ini dengan kejayaan serta dijauhkan daripada sebarang masalah.
-amin-
akhir kata...
selamat menyambut tahun baru semua rakan2 bloger dan semua yang membaca posting ini.
epi good year all my friends

5 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

semoga cepat sembuh

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

Eisyaa^rDeVen said...

insyaAllah..moga cepat smbuh akak lekir tuh ye..amin3x..

HanG LeKiR said...

terima kasih kepad semua yang mendoakan agar akak sy cepat2sembuh.i really2 appreciate it.

bluestar said...

smg kakak lekir cps sembuh..insyaallah..

missy suzi said...

wah kasehannyeee..
uiks..saket ek..
get well soon~